top of page

Førstehjælp

Førstehjælpskursus

I Danmark er det et lovkrav at gennemgå et 8-timers færdselsrelateret førstehjælpskursus. Før ansøgningen om kørekortet kan godkendes af borgerservice, skal du kunne dokumentere din deltagelse i forløbet via dit førstehjælpsbevis, der bliver udstedt få øjeblikke efter instruktøren afslutter kurset.

Sk%C3%A6rmbillede%202020-12-24%20055933_
Om kurset
image-removebg-preview (1).png

Her er det vigtigt man ikke kun ser på det som et lovkrav, fordi det er meget større end det, og kan have en afgørende betydning for et andet menneskes liv.

I Danmark er der 55.000 mennesker der dør af hjertestop. 3.500 af dem dør grundet sen behandling. Flere eksperimenter er blevet lavet, hvor man har fundet ud af at 90% af mennesker går bare forbi en person med hjertestop, uden at yde førstehjælp, og det resultere i at personen dør.

TopBillisten uddanner årligt 800 - 1000 personer i førstehjælp. Hos os er alle førstehjælpsinstruktører uddannede og godkendt af Dansk Førstehjælpsrådet.

Når du har gennemført dit førstehjælpskursus, vil du være i stand til at redde liv når det kræves. Det gælder ikke kun i færdslen, men også i andre tilfælde som fx. private arrangementer, derhjemme, arbejdspladsen osv. 

Derfor anbefaler vi at du fornyer dit førstehjælpsbevis hvert 3.år. 

Hvis du regner med at vedligeholde dit bevis hos os, så kan du lave en privat aftale, hvor du kan sikre dig en mere stabil pris i fremtiden.

God fornøjelse med uddannelsen!

Tilmeldingskalender - Tilmeld dig her

bottom of page